© Aspergeboerderij Boshoven

Frittata van asperges

(Voor 2 personen )

Ingrediënten:
4 eieren (lichtjes opgeklopt)
45 cl melk
2 eetlepels fijngehakte bieslook
8 asperges
8 plakjes gedroogde ham
100 g parmezaan (geraspt)
4 sneetjes volkorenbrood of speltbrood (de korst verwijderd)

Bereidingswijze:
Wrijf een middelgrote ovenschotel (voor 2 personen) in met olie.
Meng de eieren, melk en bieslook in een kom. Kruid met peper en zout.
Snijd de asperges in de lengte middendoor. Leg 8 doormidden gesneden asperges op de bodem van de ovenschotel. Leg er 4 sneetjes ham op, de helft van de kaas en 2 sneetjes brood. Giet er de helft van het ei/melkmengsel over. Leg er de resterende 8 doormidden gesneden asperges en 4 sneetjes ham op. Giet er de rest van het ei/melkmengsel over. En strooi er de resterende kaas over. Laat een half uurtje rusten.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Schuif de schotel in de hete oven en laat 25 tot 30 minuten bakken.

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN vanaf 27 maart
Maandag:     9.00 - 18.00 uur
Dinsdag:        9.00 - 18.00 uur
Woensdag:    9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:          9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:      9.00 - 17.00 uur
Zondag:       10.00 - 16.00 uur
CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842