© Aspergeboerderij Boshoven

Aspergebrood

(Voor 8 personen )

Ingrediënten:
320 gr lauw water
25 gr zonnebloemolie
25 gr suiker
10 gr zout
20 gr aspergesoep uit pakje
250 gr asperges
100 gr hamblokjes
13 gr broodverbetermiddel
450 gr wit- of tarwemeel, 9 gr gist

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in volgorde in de broodbakmachine, en deze bakt voor u een heerlijk brood.

U kunt natuurlijk ook zelf het brood kneden en in de oven bakken: meng het broodverbetermiddel en de soep(poeder) door het meel. Maak in het meel een kuiltje, doe hierin de gist en de suiker, strooi het zout aan de kant. Voeg olie en water toe en kneed alles flink door elkaar. Laat het onder een vochtige doek op een lauwwarme plaats 1 uur rijzen.
Meng hierna de asperges en ham erdoor, geef er de vorm van het bakblik aan en leg het deeg erin. Laat het ongeveer 1 1/2 uur narijzen. Bak het brood in een hete oven op 200 graden gedurende ongeveer 30 minuten.

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag:                      10.00 - 18.00 uur
Dinsdag:                         10.00 - 18.00 uur
Woensdag:                     10.00 - 18.00 uur
Donderdag:                   10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:                           10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:                         9.00 - 17.00 uur

Zon- en feestdagen:   10.00 - 16.00 uur 
Aspergeautomaat:         7.30 - 21.00 uur

CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842