asperges bevatten vitamine A, C, E en foliumzuren, welke zorgen voor een mooie huid en versterking van het immuniteitssysteem.

In de Nederlandse Kempen, in Riethoven, ligt onze Aspergeboerderij Boshoven. Hier telen wij sinds 1998 op milieuvriendelijke wijze asperges. Wij telen onze asperges op een aantal percelen rondom de boerderij. Onze asperges worden verkocht aan particulieren, horeca, groentewinkels en veiling.

Onze boerderijwinkel is in het aspergeseizoen 7 dagen per week geopend. Hier kunt u terecht voor de allerlekkerste asperges, maar ook voor allerlei bijpassende producten zoals schillers, wijn, sauzen en ham. U kunt bij ons alles vinden voor een overheerlijke aspergemaaltijd!

Wij laten ook graag ons bedrijf zien. We geven rondleidingen, waarbij we vertellen over de teelt. We laten u het steken en sorteren, de koeling en de opslag zien.

Al nieuwsgierig?
Bekijk dan beelden van onze Aspergeboerderij:

De lekkerste asperges van Brabant

Door het Brabants Asperge Genootschap worden regelmatig schil- en proefwedstrijden gehouden. Aspergeboerderij Boshoven heeft hier regelmatig goede resultaten behaald, wat bevestigd dat onze asperges van goede kwaliteit zijn. Wij blijven ons inzetten om de lekkerste asperges te telen en onze klanten te voorzien van een geweldige smaakbeleving.

Interessante links
Brabants Asperge Genootschap: organisatie van Aspergetelers
Nederlands asperge centrum: Meer informatie over asperges en meer aspergerecepten

ALLES VOOR EEN OVERHEERLIJKE ASPERGEMAALTIJD

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag:                       Gesloten
Dinsdag:                          Gesloten
Woensdag:                      Gesloten
Donderdag:                    Gesloten
Vrijdag:                            Gesloten
Zaterdag:                        Gesloten

Zon- en feestdagen:   Gesloten

CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842