Bedankt voor het fijne seizoen

ALLES VOOR EEN OVERHEERLIJKE ASPERGEMAALTIJD

In de Nederlandse Kempen bevindt zich aspergeboerderij ‘Boshoven’, een waar begrip voor velen. In de winkel in de nostalgische boerderij ligt het ‘witte goud’ dit seizoen ook weer voor je klaar. Rechtstreeks van het land, verser kan niet.

In de boerderijwinkel kunt u van begin april tot eind juni, afhankelijk van de zon, dagelijks terecht voor de lekkerste Nederlandse asperges, en de asperges worden geschild terwijl u wacht.

De lekkerste asperges van Brabant

Sinds 1998 telen Wil en Jeanne van der Aa op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze asperges van superieure kwaliteit.  Klantvriendelijkheid, kwaliteit, kleinschalig en klimaat/natuur staan op nummer 1 bij Wil en Jeanne. En deze bijzondere 4K’s hebben ervoor gezorgd dat aspergeboerderij Boshoven 5 keer in de top 3 van Brabant heeft gestaan. Daarnaast zijn zij in 2018 bekroond tot de lekkerste asperges van Brabant!

Bijproducten

Naast de allerlekkerste asperges van Brabant, vindt u in onze winkel alles om een overheerlijke aspergemaaltijd te bereiden. Zoals wijn, eieren, ham en sauzen. Maar ook kunt u hier terecht voor leuke nieuwe recepten, zodat u nog meer van het witte goud kunt gaan genieten.

Bijvriendelijk

Aspergeboerderij Boshoven is zich ervan bewust dat het belangrijk is om milieuvriendelijk te zijn. Dit gebeurt al met het telen van de asperges. Maar om nog een extra steentje bij te dragen, zorgen we dat de boerderij ook bijvriendelijk is!

Aspergeboerderij Boshoven

Design website: www.ontwerpdooreenkennis.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag:                     Gesloten
Dinsdag:                        Gesloten
Woensdag:                    Gesloten
Donderdag:                  Gesloten
Vrijdag:                          Gesloten
Zaterdag:                       Gesloten

Zon- en feestdagen:   Gesloten 

CONTACT
Boshovensestraat 19
5561 AR Riethoven

Email:info@aspergeboerderijboshoven.nl
Tel.: 040-2042842