Voor 4 personen

Ingrediƫnten

300 witte asperges
zout
200 gram peultjes
2 eetlepel olijfolie
75 gram veldsla
200 gram Hollandse garnalen
2 eetlepels bieslook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels citroensap

Bereiden

Maak de asperges schoon, halveer ze en kook ze 5 minuten in water met zout. Voeg de peultjes toe en kook ze 5 minuten mee. Giet de groenten af en spoel ze met koud water. Verhit de olijfolie in de koekenpan en roerbak de asperges met peultjes 5 minuten. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 borden. Meng de asperges met peultjes met de garnalen en verdeel het mengsel over de sla. Meng de olijfolie met ketjap en citroensap tot een dressing en schenk het over de salade. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Eet smakelijk!